Design og teknologi i harmoni

DANSK DISTRIBUTØR AF EKSKLUSIVE MÆRKEVARER


SONANCE

For over 35 år siden opfandt Sonance indbygningshøjttaleren. Siden har Sonance været markedsleder og genudviklet sig selv mange gange. Sonance er markedsleder på lydkvalitet og design, og har produkter til indbyggede musiksystemer, hjemmebiografer, udendørs arealer samt terrasser. 

Senest har Sonance revolutionerede det professionelle marked med deres 100V Pro Series højttalere, og med deres haveanlæg – Sonance Landscape Series - som er en kæmpe oplevelse.

STEALTH ACOUSTICS

Usynlige højttalere “made in USA”. Stealth Acoustics er en division af Dimensional fra Seattle, der har leveret professionelle AV installationer i over 40 år. 

I Danmark har vi solgt mange tusinde Stealth højttalere siden 2006, som er blevet installeret af installatører og forhandlere over hele landet. 

Med stealth får du mest usynlig lyd for pengene. Den nye fremragende LRX83 højttaler kom i 2017 og er 4. generation højttaler fra Stealth siden Cinevision startede som disributør i 2006.

ARTCOUSTIC

Artcoustic er dansk producent af højttalere, som er kendt af designere og arkitekter i hele verden. De har et stort sortiment af højttalere til et hvert projekt. 

Artcoustic laver både højttalere og akustiske absorbenter med trykt kunst på overfladen. Alt bliver lavet til ordre efter kundens ønske. 

Cinevision er blevet udnævnt til distributør i Danmark pr. 1.1.2019.

ANTHONY GALLO

Anthony Gallo laver runde højttalere for at minimere reflektioner og resonans. Lyden er altid klar og sprød og de små højttalere giver mange muligheder for placering og montering. 

Gallo kan anvendes til både baggrundsmusik samt mindre hjemmebiografer. 

Der er kommet nye standard farver fra Gallo i 2018 samt den nye pendelhøjttaler – DROP.

ARCHITETTURA SONORA 

Architettura Sonora fra Firenze laver fantastiske højttalere af naturmaterialer – beton, marmor, sten og terracotta. Moderselskabet bag brandet har eksisteret i over 70 år, og er kendt for at producere højttalerenheder til det professionelle audio branche. 

Højttalerne er omnidirektionelle og kan dermed dække større arealer end retningsbestemte højttalere. De ligner små skulpturer og kan også suppleres med lyskilder. Alt bliver lavet til ordre. Højttalerne kan anvendes til udendørs arealer, terrasser eller indendørs. Efter stor succes i Sydeuropa samt Mellemøsten er højttalerne nu blevet lanceret i Danmark d. 1.1.2019.

IPORT

iPort er en division af Dana Innovations og er derved i samme ejerskab som Sonance. Nyeste produkt på stammen er LuxePort, som er en opgradering af LaunchPort – et system til opladning af iPad’en induktivt. 

iPort har desuden udviklet Xpress keypad til Sonos.

RUSSOUND

Russound er pioner i multizone musiksystemer med over 40 års historie bag sig. Russound har et omfattende program af elektronik, streamere, højttalere og tilbehør. Russound er især kendt for god lydkvalitet og stabile produkter. Cinevision har været distributør af Russound siden 2006. 

Russound kan integreres med KNX, IHC, samt andre 3. parts styresystemer. Alle højttalere i vores sortiment kan tilsluttes et Russound anlæg.

AUDIO CONTROL

Fra nordvest USA udspringer Audio Control, et 40-årig gammel brand af forstærkere og lyd teknik. Audio Control har et stort program af forstærkere til alle formål med og uden rumkorrektion. Audio Control er kendt for deres kvalitet, både med hensyn til lydkvalitet og robusthed.